Etusivu

Yritys

Tuotteet

Galleria

Tarjouspyyntö
Tyylikkäät katosratkaisut
Tuotteet

Katostuotteet

Tuotteemme ovat syntyneet markkinoiden kysynnän ohjaamana ja ovat alallaan edelläkävijöitä. Laatu, tyyli ja siirrettävyys ovat tekijöitä jotka erottavat meidät kilpailijoistamme. JM-Katoksen laajasta vakiomallistosta löytyy sekä puu- että teräsrunkoisia katoksia. Lisäksi arkkitehtimme suunnittelee tarvittaessa juuri teidän tarpeisiinne soveltuvan ratkaisun.

JM-Katos vakiotuotteet mm. seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  1. Pyöräkatos
  2. Jätekatos
  3. Varasto ja pyörävarasto
  4. Autokatos
  5. Tauko / tupakkakatos

Katoksemme ovat laadukkaita ja näyttävän näköisiä. Erilaisten lisävarusteiden ja runsaiden värivaihtoehtojen ansiosta katoksista saadaan hyvin yksilöllisiä. Mallistostamme löytyy sisälle mentävät ja kippiportilliset katokset. Kippiportillinen malli soveltuu erittäin  hyvin keskusta-alueiden ahtaisiin pihoihin. Kaikki katokset toimitetaan valmiiksi asennettuina. Runkovaihtoehtoja on kaksi, palamaton pulverimaalattu teräs ja puurunko.JM-Katoksen runkoratkaisu ei vaadi erillistä perustusta, joten se voidaan asentaa suoraan pihan päällysteelle pienistä korkeusvaihteluista huolimatta. Seinissä käytetään maalattua puuverhousta, mutta muitakin vaihtoehtoja löytyy. Katos voidaan tarvittaessa siirtää tai sitä voidaan suurentaa. JM-Katos valmistaa erikoistilauksesta myös täysin palamattomia malleja.

Ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi tarkempia tietoja tuotteistamme.


Urakointipalvelut

Teemme myös pienremontit yrityksille ja yksityisille. Lisäksi kauttamme on saatavissa ammattitaitoinen asuntojen stailauspalvelu sisältäen suunnittelun ja toteutuksen. Pyydä yksityiskohtainen tarjous.


Valvonta- ja konsultointipalvelut

Tarjoamme asiantuntija-apua yritysten,taloyhtiöiden ja pienrakentajien remonteissa sekä niiden valvonnassa. Tarvittaessa suoritamme puolestanne myös urakoiden kilpailutuksen. Lisäksi tarjoamme rakennusurakoiden valvonta- ja konsultointipalveluita.

EtusivuYritysTuotteetGalleriaTarjouspyyntö